Mijn inzichten en ervaringen wil ik delen en daarom ga ik bouwen aan mijn missie als opleider, inspirator en adviseur op het gebied van preventie en leefstijl. Apothekers, huisartsen en hun assistenten krijgen hierdoor meer invloed op de gezondheid van hun patiënt en worden als zorgverlener steeds zichtbaarder. Ik zie de zorg kantelen van ziekenzorg naar gezondheidszorg! Door het geven van trainingen en opleidingen, wil ik een bijdrage leveren aan deze transitie.

Onderstaande onderwerpen doceer ik tijdens de opleiding:

  • Introductie metabole wetenschap van leefstijl gerelateerde aandoeningen
  • Lab resultaten: Omega 3 en 6 vetzuren
  • Lab resultaten: Cholesterol (TG, HDL, LDL)
  • Stress
  • Leefstijlinitiatieven in de Nederlandse apotheek
  • Roken
  • Alcohol
  • Zingeving
Download hier de presentatie in PDF formaat over metabool syndrrom, lipoproteinen en cholesterol.

Opleiding tot Leefstijlapotheker

Opleiding tot Leefstijlapotheker

Nieuwe kennis welke je al eerder had willen leren